Våre butikker: Oslo  Bergen  Tønsberg  Sandvika  Kristiansand
OM OSS

Vår historie!

 
Mye Moro AS er etablert i 2003 i Oslo.
Selskapet er 100% norskeiet, og er et familedrevet selskap.
 
Vi har ca 35 motiverte & feststemte ansatte!
Mye Moro AS har i dag 5 butikker på norske kjøpesentre, samt nettbutikken www.mye-moro.no
Dette gjør oss til Norges største og rendyrkede "one stop partyshop" butikkonsept!
 
Mye Moro AS er et godt synlig selskap i markedet.
Våre kunder skal alltid vite hvor vi finnes og vi skal være lett tilgjengelig til enhver tid.
Både på telefon, mail og i våre faste butikker, slik at du som kunde er trygg på å handle med oss.
 
Selskapet har vokst jevnt og trutt siden oppstarten i 2003, og har en solid økonomi og stabilitet, med høyeste kredtittscore: AAA.
Kilde; Soliditet / Dun & Bradstreet.
 
Mye Moro AS er kåret til Gasellebedrift  4. år på rad, som er et samarbeid mellom bl.a Dagens Næringsliv, DnB & Price Waterhouse Coopers.
Utmerkelsen deles årlig ut til ca 2% av Norges beste bedrifter som oppfyller strenge finansielle krav og kan vise til solide prestasjoner.
 
Vår historie starter i Moss en gang i 1980.
Familien har i en årrekke vært både agent og grossist med partyprodukter og festlige gaver i Norge 
Vårt salgskontor (beliggende i Moss) har forsynt kostymebutikker, leketøysbutikker, stormarkeder, bokhandlere m.fl med morsomme og spennende varer siden 1980.
 
Vi hadde lenge lekt med tanken om å etablere våre egne kostyme og partybutikker i Norge, da dette er en nisje vi mente at vi var gode på, og som vi så et stort behov for. 
 
I November 2003 kom muligheten i Oslo!
Mye Moro AS ble raskt etablert og vi kjøper våre to første butikker (Korketrekker`n) på Majorstua og på Manglerud Senter i Oslo.
 
Hovedbutikken vår på Manglerud Senter:
Mye Moro avd Manglerud er vår hovedbutikk og "hjertet & pulsåren" i vår butikkvirksomhet. 
I tillegg huser Manglerud vårt sentrale lager på flere hundre kvadratmeter, som distribuerer ut til egne butikker samt for nettbutikken vår www.mye-moro.no.
 
Høsten 2009 renoverte vi butikken på Manglerud Senter og doblet butikkens areal på kjøpesenteret til 100m2.

Våren 2015 etter nesten et år med byggearbeider og planlegging har vi igjen utvidet butikken i Oslo til 200m2!
Allle vegger, tak, gulv og tekniske anlegg er splitter nytt etter tiårets renovering, og vi er ekstremt stolte av å kunne ønske velkommen til kanskje Skandinavias flotteste kostyme og partybutikk!
 
Vår lille butikk i Kirkeveien på Majorstua har vi dessverre valgt å legge ned i 2010 etter 7 års drift, da lokalitetene var så små at vi ikke fikk vist hele vårt rikholdige sortiment.
 
Vi kom til Bergen i 2006.
Suksess og hardt arbeid i Oslo fører til at vi ønsker oss flere butikker. 1. Januar 2006 var tiden inne for en utvidelse. Vi overtok butikken til vår gode kollega Vinhuset Gledens Druer på Lagunen Storsenter i Bergen. Også denne butikken er omprofilert til Mye Moro og fører hele vår rikholdige sortiment, og har blitt en stor suksess i Vestlandets hovedstad! Vi utvikler hele tiden sortimentet for å skape den beste kostyme og partybutikken i Bergen.
 
 
Tønsberg i April 2008.
1. April 2008 overtok vi Festmagasinet på Farmandstredet i Tønsberg. Vår målsetning om å være Norges beste og mest komplette partybutikker begynner å ta form og vi videreutvikler Festmagasinet og omprofilerer butikken til Mye Moro.  Mye Moro Farmandstredet fører et stort sortiment kostymer og party-tilbehør, samt alle våre festlige gaver. Butikken har også et stort utvalg med erotiske produkter og Vestfolds største utvalg av skikkelige piercinger. 

Våren 2015 flyttet vi butikken til nye flotte og mye større lokaler på Farmandstredet! Vi disponerer nå nesten 200m2 butikkarealer rett ved Vinmonopolet, og de er alle smekk fulle av morsomheter, kostymer, partytilbehør og et kjempestort gaveutvalg!
 
 
Sandvika åpnet 1 Januar 2010.
Vårt siste tilskudd i "vår familie" er tidligere HobbyLarsen på Sandvika Storsenter i Bærum. HobbyLarsen er en velrenomert forretning som i mange år har vært gode kollegaer og kunde i vår bransje. Sandvika åpnet med hele vår bredde og rikholdige sortiment! Mye Moro avd Sandvika fører et stort utvalg kostymer, utkledning, parykker, sminke, masker og partyprodukter. Samt festlige gaver for alle og enhver, gadgets og en mengde morsomme og fasinerende produkter i tråd med Mye Moro`s konsept. Her finner du en salig blanding av alt som har med fest, moro, humor og ikke minst et stort utvalg piercing smykker.


Sørlandssenteret i Kristiansand er siste tilskudd til familien i 2015.
1. Juni 2015 åpnet vi dørene på Sørlandssenteret i Kristiansand! 
Mange av våre kunder i Sørlandets hovedstad har ventet på oss, og omsider kom vi! 
Butikken har blitt en ubetinget suksess! Besøk gjerne vår flotte og superfreshe butikk på Sørlandssenteret (Gammel del - Oktanten) og bli inspirert! Sørlandssenteret fører en masse kostymer, tilbehør, parykker, spesialsminke og party stæsj! I tillegg har butikken en stor gaveavdeling med alt hjertet måtte begjære av morsomheter til alle og enhver.

 
Vårt innkjøp, vår visjon og vår ekstraordinære kunnskap...
Vi støvsuger til en hver tid det internasjonale markedet i jakt etter morsomme gaver, eller fantastiske kostymer!
Vi er hele tiden på utkikk etter produkter som beriker og fasinerer, og vi går aldri på akkord med sikkerhet og kvalitet!
Vår mangeårige tilstedeværelse i bransjen gir oss et solid fundament og en unik kunnskap og nettverk å bygge på.
Vi kjøper alle våre varer direkte fra internasjonale leverandører over hele verden, og er alltid først med det siste og bransjens spydspiss i Norge! 
 
Vi er en spesialforretning, eller "krydderbutikk" om du vil, og hos oss finner du alt som har et snev av humor.
 
Alt vi driver med er tull & tøys, men vi er seriøse i vår forretning og vårt personale kan sitt fag!
 
I samarbeid med flere av våre gode kollegaer har vi opparbeidet et stort nettverk både nasjonalt og internasjonalt gjennom mange år.
Vi er stolte over å ha førstehåndskunnskap og "fingeren på pulsen" slik at du kan finne det "heteste først" hos Mye Moro!
 
 
Derfor har vi valgt slagordet: "Festen starter hos oss!"
 
Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en av våre butikker!

 
 
Driver du egen butikk, eller er interessert i å forhandle noen av våre varer?
Ta kontakt med oss og vi setter deg i kontakt med vårt salgskontor.
 
Lyst til å selge butikken din?
Vi er til enhver tid på jakt etter nye investeringmuligheter med potensiale.
Har du f.eks en etablert forretning du vil omprofilere, eller vurderer å selge, er vi interressert i å ta en prat.
Vi legger vekt på solide forretninger, med god kundestrøm og solid potensiale, og/eller veletablerte selskap i tett befolkede områder.
Ta kontakt med oss, så kan vi ta en prat!