Dreamgirl Keep it klean Abbey Damekostyme

Varenummer: 9417 ID: 6157

Perfekt også til Hollywood, Kjendis, Vintage party etc... Denne er designet spesielt med tanke på Tv serien Downton Abbey! Sexy & sleek hushjelp kostyme som er litt mer tekkelig. Nydelig kvalitet og detaljer! Inneholder kjole i svart stretch fløyel, med broderimønster, forkle og hodeplagg. Finnes i str S= ca 32/34 og M= ca 36/38. Oppgi din størrelse i kommentarfeltet ved bestilling av varen.

Black stretch velvet vintage styled dress with ivory and gold embroidered detailing. Includes embroidered apron, headpiece and choker.

Kr 699,-

You Tube link; SE DEN LIVE HER! http://www.youtube.com/watch?v=EWHz5rW32wY Informasjon om Dreamgirl-serien: Mye Moro er stolte av å presentere denne helt nye "designerserien" på det norske markedet. Kostymene er designet i USA, med hovedsete i Los Angeles, California. Dreamgirl er en av de hotteste kostymedesignerne på det amerikanske markedet, og Mye Moro er eneste direkteforhandler i Norge med disse flotte og ikke minst sexy kostymene! De lager raffinerte sexy kostymer med "edge", og det er ikke rart at omtrent "alle" Hollywood stjernene bruker Dreamgirl når de skal på kostymefester!