Barter & Skjegg

Hvis du er på utkikk etter et kostyme med skjegg så har vi i Mye Moro noe som kan utløse din kreative sans, for i vårt sortiment har vi mange ulike bart kostyme og kostyme med skjegg som du kan eksperimentere med. Gjennom tidene har moten for skjegg og bart evolvert seg, så vi har mye som kan passe ditt valgte antrekk. I tillegg så kommer noen av disse skjegg kostymene med et kult antrekk også.


Dette kan være din sjanse for å skille deg ut fra de andre på festen. Hvis du skal på en kostymefest så kan dette være en glimrende mulighet for å ta kostymet sitt til neste nivå ved å skaffe en bart eller skjegg til kostymet sitt. Ta på deg en bart, litt skjegg og skill deg ut! Å ha et bart kostyme eller et kostyme med skjegg så kan du skape god stemning blant festens publikum og få folk til å le. Bli festens midtpunkt ved å skaffe deg et skjegg kostyme. Stemningen blir altså tatt til et nytt nivå med disse morsomme bartene og skjeggene.


Skal du være en araber, hippie, pirat eller hipster? Da kan det være det perfekte antrekket for å skaffe et skjegg kostyme. Disse antrekkene er veldig typiske å ha skjegg eller bart til, så da trenger du en skikkelig bart/skjegg til kostymet ditt.


Det finnes mange karikaturer å velge mellom blant vårt sortiment. Noen av disse er blant annet nevnt over, men det finnes også mange mer som viking, cowboy og julenisse. Hvis du skal være en av disse karakterene er det viktig å gå “all in” med karakteren og få et ordentlig bart kostyme eller skjegg til denne personen. Hvis du skal være en julenisse må han ha et flott hvitt skjegg. Vi tilbyr også ulike “gentleman” og noen 70 talls “look”, med andre ord, for å få frem potensialet i denne karakteren så kan det lønne seg å få et ordentlig bart kostyme. Disse karakterene passer utmerket og ha en bart til, noe som var veldig typiske for disse karakterene å ha på sin tid.


Det finnes mange skjegg kostymer og velge mellom. Man trenger ikke nødvendigvis å skaffe bart og skjegg for bare disse karakterene, men man tilføre det til nesten hva som helst! Her kan man bruke fantasien og kreativiteten sin. Ved å skaffe et kostyme med skjegg så kan man gjøre nesten hvilken som helst karikatur morsommere. Sjekk ut sortimentet vårt i kategorien Barter & Skjegg så finner du nok mye inspirasjon til hva din neste skjegg kostyme skal være.


Kanskje du blir festens midtpunkt, og enda viktigere, kanskje du kan få folk til å le?