Tema Superhelt & Hollywood

Trenger du et superhelt kostyme?

Som tittelen spør, så regner vi med at du trenger et superhelt kostyme. Å kle seg ut som en superhelt er et populært valg. Det finnes jo så mange superhelter å velge mellom at det kan bli litt rotete for dem som ikke er helt kjent i dette universet. Men vi regner med at siden du velger å kle deg ut som en superhelt, så har du en viss kjennskap til dette. Hvis ikke så fortvil ikke, det er veldig enkelt å finne et passende kostyme, enten det er til deg selv eller til barn.


Det viktigste skille er selvfølgelig mellom navnene til superhelten. Hvis du vet at du trenger en Superman kostyme, eller et Batman kostyme, så er det bare å søke på det eller se gjennom sortimentet vårt. Det finnes dessuten to ulike superhelt «univers», som det kalles. Disse er DC og Marvel, men dette er ikke noe som man trenger for å søke eller finne et kult kostyme.


I sortimentet vårt finner du mange ulike drakter til din superhelt kostyme. Enten det er de som allerede er nevnt, eller Spider Man kostyme, Bat Girl kostyme, Robin Kostyme, Zorro kostyme, så er vi veldig sikre på at vi har den superhelten du trenger.

I tillegg til disse kjente superheltene så har vi tilbehør som kan tilfredsstille behovet for en superhelt kostyme. Her går det i «Bandit/Superhelt masker» eller, hvis du vil kle deg ut som en skurk så har vi den kjente masken fra Netflix serien «Papirhuset». Men hvis det ikke er helt din stil, så kan man gå for noe litt mer uskyldig, og da passer «Minion» perfekt, denne finnes i både barnestørrelse og voksenstørrelse. Vi har også et veldig tøft Iron Man kostyme.


Blant de litt mindre åpenbare superheltene så har vi noen Disney-karakterer, som helt ærlig vi synes fortjener superhelt status. Dette er Elsa fra Frozen. I utvalget vårt finner du både kjole og parykk, så alle vil tro at du faktisk er Elsa! En annen karakter vi ville anset som en superhelt er jo selveste Harry Potter! Blant utvalget vårt i Harry Potter verdenen finner du en del forskjellige superhelt kostymer samt passende tilbehør, som for eksempel tryllestav eller brillene til Harry.


Vi i mye moro mener det å kle seg ut er den morsomste anledningen man har, og den beste muligheten til å komme seg vekk fra virkeligheten ved å late som man er noen annen. Superhelt kostyme passer til alt fra barnebursdag til Halloween. Vi merker et skifte i hvordan folk kler seg ut til Halloween, man er ikke nødt til å kle seg i sitt skumleste antrekk, men det er litt mer åpent for alt mulig. Derfor foreslår vi at å kle seg ut som en superhelt neste Halloween, ikke er en dum ide! Men hvorfor feirer vi egentlig Halloween?

Halloween er en spesiell høytid for å kle seg ut, men vet du hvorfor vi har som tradisjon å kle oss ut på denne dagen? Denne tradisjonen stammer fra en gælisk tradisjon for over 2000 år siden som het “Samhain” (uttales sow-win). Denne festivalen markerte slutten av innhøsting sesongen og begynnelsen på vinteren. Kelterne, altså folkegruppen, trodde at døren til underverdenen åpnet seg på natten til vintersesongen, slik at ånder og andre overnaturlige skapninger kunne vandre fritt i menneskeverdenen. For å unngå konflikt med disse åndene tilbød kelterne dem gaver og hadde på seg masker og kostymer for å skjule sin identitet.


Som vi nevnte litt over, så kan en superhelt kostyme være helt passende for Halloween. Men hvis du ikke føler det er skummelt nok for Halloween sesongen, så finnes det alltid måter og pimpe opp kostymet ditt. Vi har masse ulike Halloween sminke for å gjøre ditt kostyme mye skumlere! Vi har alt fra blod til fake-hud.


Det å kle seg ut som en superhelt kan være ganske morsomt for alle involverte. Fra oppveksten så har mange av oss hatt en superhelt vi har sett opp til, la det være Spider-Man, Bat-Man eller Zorro. Drømmen var å ha samme superkraft som dem (i hvert fall som barn), og nå med disse superhelt kostymene så får vi i hvert fall føle litt på det å være superhelt, dessverre uten superkrefter. Kom og sjekk ut hva vi har på mye-moro, vi tror du kan finne mange kule superhelt kostymer og velge mellom. Vil du bli som Spider-Man, eller kanskje kle deg ut som Harry Potter? Da kan ønsket ditt bli oppfylt, løp og kjøp!