KOSTYMER DAME

Kostyme til dame, uansett anledning!

Vi i Mye Moro liker å kle oss ut, derfor har vi ufattelig mange damekostymer til alle slags fester du kan tenke deg. For en epokefest, hva med å kle deg ut som en flapper dame fra 1920 tallet? Eller hva med en heks eller vampyr for Halloween? Dette har vi, samt mye mye mer.


Hvis du leter etter et kostyme til dame, så kan kostymer fra ulike epoker være helt idealt! Noen av disse er nesten tatt rett ut fra 60 tallet. “Sex, love and rock & roll” var en levemåte på denne tiden, og med det rette damekostymet blir du nesten dratt med tilbake i tid. Dette var blant annet en av menneskehetens mest kreative perioder. Med The Beatles som kom og forandret grunnlaget av musikken slik det var kjent, så kan du fremvise din “60-talls look” som reflekterer denne politiske ustabile perioden. Med det kjente “groovy” hippe-drakten, og gogo-girl antrekket, så tror vi du finner mange kostymer som får frem de ekte 60 talls vibbene igjen.


Hvis vi går litt tilbake i tid, så finner vi mange kule kostymer for dame fra 50-tallet. Med det kjente amerikanske «Diner» fra denne tiden, som var en slags reste-stopp eller en blanding av restaurant, bar og et «hang-out» sted, så vil det passe perfekt å kle seg ut som en «Diner Girl». Med dette damekostymet vil folk tro at du kom rett fra tidsmaskinen din! Samt, hvis du er en fan av musikalen «Grease» så finner vi mange staselig kostyme for dame her. Du kan for eksempel kle deg ut som Sandy, kjæresten til selveste John Travolta. Eller en servitrise som ligner som den er tatt rett ut fra kostyme-lageret til Grease produksjonen. Andre morsomme karakterer fra 50 tallet, kan være å kle seg ut som en veldig sporty sailor. Dette kostymet kan være en morsom vri, fra det typiske 50 talls kostymer for dame, i hvert fall hvis du har lyst å skille deg ut fra de andre på festen, så kan denne være en god kandidat. Hvis ikke disse faller i smak så har vi det ikoniske damekostymet polkadot kjolen eller det skjønne, lyse og fargete Cherry Bomb kjolen.


Men hvis du trenger et Halloween kostymet så dekker vi alle kravene der! Halloween er en spesiell høytid for å kle seg ut. Denne tradisjonen stammer fra en gælisk tradisjon for over 2000 år siden som het “Samhain” (uttales sow-win). Denne festivalen markerte slutten av innhøsting sesongen og begynnelsen på vinteren. Kelterne, altså folkegruppen, trodde at døren til underverdenen åpnet seg på natten til vintersesongen, slik at ånder og andre overnaturlige skapninger kunne vandre fritt i menneskeverdenen. For å unngå konflikt med disse åndene tilbød kelterne dem gaver og hadde på seg masker og kostymer for å skjule sin identitet.


Forhåpentligvis trenger vi ikke beskytte oss fra overnaturlige ånder, men vi liker å kle oss ut likevel! Her kan du la fantasien gå løpsk, for det finnes så mye kreative damekostymer man kan bruke. Hvis du trenger litt inspirasjon, så kan dameversjonen av «Mad Hatter» fra det kjente eventyret Alice in Wonderland være et godt valg. Et annet kult kostyme for dame er «graveyard bride» et litt mer skummelt kostyme for de som liker det. For de som vil gå lenger enn skummelt så kan man for eksempel kle seg ut som en skummel nonne, kanskje litt vanhellig og blasfemisk så her må man trå forsiktig. For de litt mer dristige så kan man gå for denne skumle burlesque kostymet til dame. Men hvis du helst vil unngå disse problemene så er det et sikkert valg å gå for et Dark Vixen damekostyme, som er en karikatur fra en Dracula-vampyr bok.


Med noen av disse kostymene er vi sikre på at du kommer til å skremme noen! Vi har også mye mye mer, som ikke er nevnt her. Så hvis du fortsatt er ubestemt på hvilket damekostyme du trenger så sjekk gjennom Halloween sortimentet vårt! Vi er helt sikre på at du finner noe som faller i smak.

Samt hvis du ikke skal på en Halloween fest, så har vi mange ulike epoke-temaer som er verdt å se gjennom. 


Sjekk ut kategoriene våre, så kommer du garantert til å finne noe du liker.