Tema Toga-Harem-Romer

Toga-kostyme. Alt du trenger av romerrikeinspirerte- og legionær-kostymer

Ser du etter et Toga kostyme? Da er du kommet til rett sted. Dette er vår kategori-side for alt som er relatert til toga og romerriket. På denne siden kan du finne flotte egypt- og romerike-inspirerte kostymer.

Hvis du eller noen du kjenner skal holde en temafest som tar for seg Romerriket eller Egypt, så kan du og alle de andre festdeltakerne finne alt dere måtte trenge av togakostymer, sminke, og festdekorasjoner i vår nettbutikk.

Sammen med oss blir du klar til toga-temafesten. Vi kan hjelpe deg til å bli en barsk romersk gladiator, en vakker og sterk egyptisk dronning, eller en klok romersk senator. Dessverre så kan vi ikke love at du blir barskere, vakrere eller klokere ikledd våre toga-kostymer, men du vil i hvert fall stå i stil til temaet!

Et av de mest historiske klesplaggene
Historien er i stor grad blitt skrevet av personer ikledd toga. Caesar skal angivelig ha refert til det romerske statsborgerskap som et toga-ikledd folk. Det er ikke uten grunn at dette fantastiske plagget stod så sentralt i romerriket og ble brukt av alt fra prostituerte, til legionærer, politikere og keisere. Det var et symbol på romerne, deres rettigheter, friheter og stolthet. Bukser ble sett på som klesplagget til barbarene, så togaen var nærmest det eneste anstendige formelt plagget tilgjengelig.

Med våre flotte togakostymer kan du og dine venner feire gjennom kvelden kledd ut som flotte romerske legionærer, politikere, eller beboere i et harem. Ta del i romerrikets intriger og spenning og lev ut deres romerske fantasiere ikledd togakostymer fra Mye Moro.

Ideer for romerriket tema kveld
Arranger en flott temakveld der romerriket, egypt, hellenistisk og andre historiske middelhavskulturer står i fokus. Dekorer med laurbærkranser, vaser, druer og annet en måtte ha tilgjengelig som passer inn. Bekle seg selv og alle gjestene i flotte antrekk som blant annet togakostymer og legionær-rustninger, og la festen starte.

Dersom alle deltakere er over 18-år gamle så kan man også leke drikkeleker fra oldtiden. Hold et skikkelig convivium som på Latin betyr fest, eller banquet med nok rødvin (og druejus til ikke-drikkende) til å blidgjøre alle gjestene ikledd togakostymer. I tråd med romersk skikk så bestemmer festarrangøren hvor mange glass rødvin, fra 1 til 11, deltakerne skal drikke i løp av kvelden. Når turen har kommet til å drikke, så skal i tråd med romerske tradisjoner hele glasset tømmes. Hvis gjesten ikke klarte å etterfølge arrangøren sine forventninger til drikkemengder, så ble ikke vedkommende invitert til neste convivium.

Vi ønsker ikke å oppfordre til drikkepress, så vi ser gjerne at rødvinen byttes ut med alkoholfrie alternativer som druejus. Andre drikkeleker og tradisjoner fra oldtidens middelhavskulturer kan du finne på dennde siden.

Andre flotte ideer til leker og aktiviteter på en romersk-inspirert temafest kan være liksom-gladiator kamper, der man kan bryte eller kaste på blink for å vinne en pris.

En romersk-inspirert temafest kan gjøres på mange måter, og inkludere alle slags leker, aktiviteter og dekorasjoner. Slipp fantasien løs med dekorasjoner, tilbehør og toga-kostymer fra Mye Moro. Vi er sikre på at alle sammen får en super temafest.