Tema Uniformer & Yrker

Uniform kostyme til alle mann!

Hvis du planlegger en fest eller et kostyme fest da kan det være morsomt å sette en dress-code eller et tema for denne festen, trenger du en politimann kostyme eller kostyme til brannmann? Vi i mye moro har mange ulike uniformer fra politi til sykepleier. Hva skal dress-coden være for din fest?


Det har lenge vært populært å kle seg ut som en politimann eller en sykepleier når det blir arrangert fest. Dette kan være en fin anledning for å utforske sin indre side og finne ut hvordan det ville ha sett ut hvis du hadde vært en politidame eller brannmann. Det første du må spørre deg er hva slags uniform kostyme du kunne tenke deg? Vi har veldig mye forskjellig som kostyme til brannmann, kostyme til sykepleier, politidame og politimann.


Alle disse er veldig spennende yrker, så det å ha mulighet til å være en, bare for en dag, kan være veldig morsomt. Politimann kostyme er et veldig populært valg, dette kan også være kult på fest, da man kan gi en litt mer autoritær aura til de du møter. Dette betyr selvsagt ikke at du kan gi ordre og bestemme, men i en fest setting så kan det nok gi deg en fordel i dating-arenaen. Jentene liker jo veldig godt politi og brannmenn, og hvem vet, kanskje du møter drømmedamen (eller drømmemannen?).


Nå er ikke kostymene våre bare tilgjengelig for det ene kjønn, men begge. Så hvis du ønsker å være en politidame så har vi kostyme for politidame også. Men hvis ikke dette er noe du kunne tenke deg, så har vi også den klassiske kostyme for sykepleier. Vi har også ulike kaptein uniformer hvis dette er noe for deg! Kostyme for brannmann finner du også blant kostymene våre. Her er det altså kostymer for alle slags yrker du kan tenke deg.

Med disse kostymene kan det også være morsomt å legge til noe tilbehør! Dette vil definitivt «spice» opp ditt kostyme. Trenger du et kostyme til brannmann? Hvorfor ikke legge til en morsom bart eller skjegg? Eller skaffe noen super fete briller.


Dette kan være din sjanse for å skille deg ut fra de andre på festen. Hvis du skal på en kostymefest så kan dette være en glimrende mulighet for å ta kostymet sitt til neste nivå ved å skaffe en bart eller skjegg til kostymet sitt. Ta på deg en bart, litt skjegg og skill deg ut! Å ha en bart til din politimann kostyme eller kostyme til brannmann så kan du skape god stemning blant festens publikum og få folk til å le. Bli festens midtpunkt ved å skaffe deg et skjegg eller en bart til din uniform kostyme! Stemningen blir altså tatt til et nytt nivå med disse morsomme bartene og skjeggene.


Dessuten så kan det være morsomt å ha disse utkledningene til Halloween, en svært populær høytid for å ta på seg et kostyme og utforske sine mørke sider. Men vet du bakgrunnen for vår feiring av Halloween? Halloween er en spesiell høytid for å kle seg ut, men vet du hvorfor vi har som tradisjon å kle oss ut på denne dagen? Denne tradisjonen stammer fra en gælisk tradisjon for over 2000 år siden som het “Samhain” (uttales sow-win). Denne festivalen markerte slutten av innhøsting sesongen og begynnelsen på vinteren. Kelterne, altså folkegruppen, trodde at døren til underverdenen åpnet seg på natten til vintersesongen, slik at ånder og andre overnaturlige skapninger kunne vandre fritt i menneskeverdenen. For å unngå konflikt med disse åndene tilbød kelterne dem gaver og hadde på seg masker og kostymer for å skjule sin identitet.


Selv om politi og brannmann etc. ikke er de mest tradisjonelle kostymene og ha på Halloween, ser vi at disse uniformene øker i popularitet. For å gjøre disse uniform kostymene litt mer skumle foreslår vi å gjøre disse kostymene litt mer skumle. Eksempler på dette kan for eksempel å være en politi zombie ved bruk av litt sminke. Dette trenger ikke være feminin sminke, så ikke vær bekymret for å miste litt maskulinitet! Her er det snakk om litt ansiktsmaling. Andre eksempler kan være å kle seg ut som en brannmann fra helvete. Morsomme triks for å få til dette kan være å skaffe djevel-horn.


Som vi ser så kan man mixe og matche veldig mye med uniform kostymer. Man trenger ikke gå for de tradisjonelle kostymene for politidame, man kan altså pimpe disse opp til noe mer unikt! Vi lover deg at folk kommer til å bli ganske imponert over ditt kostyme. Og hvis det blir utdelt premie for beste kostyme, kanskje det blir nettopp du som vinner førsteplassen?


Kom innom mye-moro og sjekk ut vårt sortiment. Vi lover deg at du kan finne mange uniform kostymer som passer for deg!