KOSTYMER BARN

Er du på utkikk etter et barnekostyme?

Se vareutvalget

Det er den tiden av året igjen. Enten det er Halloween, bursdagsfest eller en annen festlig anledning, er det på tide å finne fram sine kostymer for barn igjen.

Mange barn elsker utkledninger, og det finnes så mye man kan være. Hvis du ikke allerede vet hva slags utkledning barnet ditt vil ha kan det være vanskelig å finne riktig kostyme. Og hvis du ikke klarer å finne frem noen kostymer i loftet eller kjelleren, finnes det mange gode muligheter for å finne et barnekostyme på nettet, som er nok grunnen for at du leser denne artikkelen.


Vi i Mye Moro har kostymer til barn i alle aldre. Vi har alt fra Disney-prinsesser til dinosaur kostymer. Det er altså mange spennende utkledning til barn og velge mellom, så du er garantert til å finne noe som lillegutten (eller lillejenten) kommer til å like. Noe av barnekostymene vi tilbyr, består av mange ulike kule dyr, som krokodille, løve, elefant og mange flere. Hvis ikke dyr kostymer til barn står i smak, kan vi tilby kostymer av kjente Disney prinsesserog andre karakterer, eller Harry Potter, Spider-Man, Stormtrooper og flere!


Halloween er en spesiell høytid for å kle seg ut, men vet du hvorfor vi har som tradisjon å kle oss ut på denne dagen? Denne tradisjonen stammer fra en gælisk tradisjon for over 2000 år siden som het “Samhain” (uttales sow-win). Denne festivalen markerte slutten av innhøsting sesongen og begynnelsen på vinteren. Kelterne, altså folkegruppen, trodde at døren til underverdenen åpnet seg på natten til vintersesongen, slik at ånder og andre overnaturlige skapninger kunne vandre fritt i menneskeverdenen. For å unngå konflikt med disse åndene tilbød kelterne dem gaver og hadde på seg masker og kostymer for å skjule sin identitet.


Gjennom to-tusen år har tradisjonen gått gjennom forandringer og vi har den type Halloweensom vi er kjent med i dag. Vi kler oss enda i kostymer, men nå er det en tradisjon som vi alle deltar på både i Norge og nesten hele verdenen, men i ulik grad.  


Utenom Halloween er kostymer blitt et svært populært antrekk for alle typer av party-anledninger. Per i dag er nok Halloween en høytid mer rettet for barn og unge. Derfor tilbyr vi kostymer til barn for både Halloween og alle andre typer av anledninger, som for eksempel til bursdager.


Når du skal velge en utkledning til barn må du tenke på hva han/hun er interessert i. Er det prinsesser? Er det dinosaurer, eller andre dyr? Liker vedkommende en karakter fra favoritt serien hennes/hans? Hvis du vet dette har du et veldig godt utgangspunkt for hvilket barnekostyme du burde få tak i. Dog, hvis det er et yngre barn det er snakk om og man ikke har så mye informasjon å ta ut ifra, finnes det fortsatt ulike barnekostymer man kan velge mellom. Hvis du er på utkikk etter en søt utkledning for barn kan du finne mye du liker. Vi tilbyr også ulike “smokker” som blir fremvist som et morsomt gebiss.


Hvis barnet ditt har en bursdag kommende opp, er det store muligheter for kunne ha en utkledningsfest hvor alle barna må kle seg ut som sin favoritt karakter. I så fall finner kan du finne mye spennende i vårt sortiment som har alle de mest populære barnekostymene du kan tenke deg. Dette kan også skape en minneverdig dag for barnet ditt da det blir en litt mer annerledes bursdag, og en temafest kan muligens være det som gjør han/henne glad.


Vi har barnekostymer for de som vil være prinsesser, noen favoritter er karakterene Elsa og Anna fra Frozen. Vi har også andre meget pene prinsesse kjoler. Vi har også Spider-Man og Star Wars kostymer til barn, så her er det bare å se gjennom sortimentet for vi har kostymer som møter behovene til alle barn!