Tema Hawaii & Beachparty

Hawaii-kostyme fra Mye Moro. Perfekte lette og løssittende sommer-kostymer til Hawaii-fester

Aloha alle sommerlige festdeltakere og arrangører. Feir varmen og solen med flotte sommer, og hawaii-kostymer fra Mye Moro. Uavhengig av hva du ser etter for å gjøre din Hawaii fest til en stor suksess, vil du garantert finne det du leter etter blant vårt brede sortiment.

Uavhengig om du skal reise på en avslappet, eller party-tur til sydlige strøk, eller ønsker å feire på en strand hjemme i Norge, så har vi det rette sommer-kostymet for deg! Kle deg i en luftig, behagelig og fargerik hawaii-skjorte eller kanskje en flott flamingo dress. Ikledd et av våre flotte hawaii-kostymer eller sommer-kostymer så vil du garantert være riktig kledd for enhver sommerfest. Dropp stivpynten, og sats på noe lett, lekent og sommerlig!

Kostymer til sommeren
Det er ikke like mange sommerdager her nordpå, som det er i sydlige strøk. Derfor skylder vi oss selv å ta maksimalt utbytt av de få deilige, varme og solfylte dagene vi har. Inviter venner og familie, dra til en strand, park eller vær i egen hage og feire solen, kjærligheten og livet.

Med familie og venner bekledd i lekne, gøyale og uformelle sommer-kostymer er dere garantert en avslappet og gøyal stemning der alle føler at de kan slippe seg løs. Sommer-kostymer og hawaii-kostymer er ikke bare kjent for sine lekne farger, mønstre og lekenhet, de er også svært luftige og dekker som regel ikke mer kroppsareale enn nødvendig. Det gjør at man slipper å svette bort i sommervarmen.

Vi har alt man trenger til sommerfesten, vi har lekne og luftige sommer-kostymer, dekorasjoner og en gigantisk oppblåsbar enhjørning badeflåte. I denne badeflåten får hele 6 personer ikledd sommer-kostymer plass! Det er til og med koppholdere i denne romslige badeflåten. Dersom du ønsker en koppholder men ikke ønsker å gå til innkjøp av badeflåten, så har vi også flotte oppblåsbare drikke-holder palmer. Uansett hva du måtte trenge av dekorasjon, stæsj og sommer-kostymer til sommerfesten, så finner du det i vår nettbutikk.

Hold Hawaii fest
Det er få fester som kan skape en bedre atmosfære og stemning om sommeren enn en skikkelig hawaii-fest. Med tilbehør, hawaii-kostymer og dekorasjoner fra Mye Moro har du et flott utgangspunkt for å skape skikkelige hawaii-stemning på din hawaii-fest.

Hawaii-fester er uformelle fester proppfull med moro og fest som står som hyllest til varmen, solen og livets gleder. Inviter alle dine festglade venner og familiemedlemmer til en storslått hawaii-fest.

For å skape en skikkelig hawaii-fest med god sommerstemning trenger man ofte mer enn kun hawaii-kostymer. Da kommer våre flotte hawaii-dekorasjoner godt med. Vi har blant annet 180 cm-høye opplåsbare palmer og Hawaii bast-parasoller som ser ut som autentiske typiske Hawaii-stråparasoller. Med noen flotte tiki-totemer og et flott Aloha-skilt i tillegg, så er dere nærmest sikret en skikkelig hawaii-fest.

Få hawaii-kostymer skaper mer stemning og moro enn det kjente Hawaii bastskjørtet, sving dere til rytmen av hawaii-inspirert musikk og dans dere inn i de tidlige morgentimer. Slipp fantasien løs ikledd hawaii-kostymer fra Mye Moro.