1920/30 Tallet Gatsby & Mafia

1920 og 1930 kostyme til Gatsby fester

Hvis du leser dette er du uten tvil ute etter et 1920 kostyme, eller 1930 kostyme. Vi i Mye Moro har mange spennende kostymer til disse periodene og ulike gatsby kostymer. Hvis du er på utkikk etter kostymer til en fest eller annen type tema fest etc. kan du finne det rette antrekket uansett om festen er en «roaring 20s» fest eller Gatsby fest. Uansett hva “dress-coden” er eller temafest som du har blitt invitert på, finner du mange passende kostymer for festen du skal på. Utvalget er så mangt, men noe av det du kan finne er blant annet kjente antrekk som flapper kostymet, eller bukser med seler og mye mye mer, alt fra Gatsby stil til 1930 stil.


For et 1920 kostyme for menn, så må man prøve å se ung ut da stilene forandret seg slik. Det var veldig vanlig med en dress og sløyfe og gjerne en hatt, en typisk gatsby kostyme altså. For kvinnene så forandret stilen seg mye mer drastisk. Kvinner begynte å kle seg mer komfortabelt, ikke på en måte som aksentuerte deres feminine attributter, men som en uttrykkelse av hvem de er. En typisk stil som faller inn i denne definisjonen er flapper stilen.


For 30-tallet så var kles-stilen mindre ekstravagant. Men man kunne likevel vite forskjell på hva man skal ha på seg og ikke ha på seg. Det var for det meste ulike kjoler. 30-tallet var et ti-år for å komme seg opp etter 1929 Wall-Street kræsjet. Så forretninger forsket seg fram og implementerte billigere måter for å produsere klær. Nye materialer som var billigere å produsere hadde blitt skapt under denne perioden for å erstatte de dyre materialene.


For et 1920 kostyme så finner du mange interessante kostymer. For menn, så passer definitivt den klassiske barbershop blazeren eller bukser med seler. Hvis du derimot går for en dress, eller et gatsby kostyme så hadde det vært stas å pimpe opp ditt 1920 kostyme med et kult silkeskjerf. De kommer ikke til å ane om du er gangster, gatsby eller gentleman! Her kan du bare velge hva du skal bli, eller kanskje du går for å være alle i samme sleng? Uansett, så mener vi at med dette gatsby kostymet så matcher definitivt denne barten med. Mange av disse mennene pleide å ha barter, eller noe form for skjegg-vekst, så her er det bare å få seg bart. Dette kan også få deg til å skille deg ut fra de andre på festen. Ta på deg en morsom bart og få folk til å le og digge gatsby kostymet ditt!


For 1920 kostyme for kvinner har vi mange ulike varianter av flapper kostymet. Sammen med dette kostymet passer det med ulike tilbehør. Eksempler kan være albue-hansker, noe som flapper jentene pleide å ha på seg! Du kan også gå for flapper-settet for en full-pakke.  

Du finner alt det du trenger til din Gatsby-fest i sortimentet under. Alt av kostymer og ekstra tilbehør og. God Fest!