Tema Religion

Religiøse kostymer. Sjekk ut våre nonne-kostymer og prestekostymer


Føler du en mangel av religion, og åndelighet i hverdagen? Da kan våre nonne-kostymer, preste-kostymer og andre religiøst inspirerte kostymer komme godt med. Vi har både skumle, sexy og mer respektable utgaver av det klassiske nonne-kostymet.

Våre spennende religiøse kostymer tar seg svært godt ut sammen med blant annet våre nifse dekorasjoner, sminke og masker. Alt du måtte trenge for å se nifs, søt og uskyldig ut, eller se ut som en skapning fra etterverdenen, finner du i vår nettbutikk.

Prest og halloween
Prester kan ta mange former, de kan være et symbol på fred, ro og trygghet, eller være nifse voktere av portene til etterverdenen. Kun fantasien setter grenser, med litt hjelp fra våre flotte prestekostymer kan du skape ditt helt egne preste-kostyme.

Prestekostymer kan brukes med stor fordel på mange forskjellige fester og begivenheter. Halloween kan være en flott høytid for å kle seg ut som en prest. Sett gjerne opp noen nifse gravstøtte-dekorasjoner ved husets entree for å sette den nifse stemningen. En skummel og bevegelig sensoraktivert 150 cm høy butler vil utvilsomt forsikre deg om at gjestene blir alarmerte og lettskremte før du omsider hopper frem i ditt skumle preste-kostyme.

Nifs åndelig fest
Med unntak av Halloween, så er få begivenheter mer passende for preste- og nonnekostymer enn en skikkelig nifs åndelig fest. For å sikre festen din en skummel atmosfære kan vi blant annet anbefale litt mørk Halloween musikk som denne sangen, la den spille i bakgrunnen på lavt volum, og skru av lyset.

I tillegg til skumle preste-kostymer, så kan stearinlys brukes for å lyse opp og sikre en skummel atmosfære. De bevegende flammene vil gi gjestene en følelse at omgivelsene lever. Når de voksne gjestene på festen skal fortære sitt heksebrygg, så kan dødningshode shotglass være perfekt for å sikre riktig dosering av brygget. Ikke glem dekorasjon til din nifse åndelige fest. Gravstøtte-dekorasjoner, gele-blod, en stor hengende kokong, røykmaskin og en duk som ser rotten og hullete ut kan brukes for å skape en skikkelig nifs atmosfære og stemning.

Vi er sikre på at du vil fint alt du trenger av prestekostymer, nonnekostymer og andre skumle kostymer og dekor for å sikre deg og dine gjester en skikkelig nifs fest.

Søt og uskyldig nonne, eller rampe-nonne?
Det er to typer nonner. De som er søte, uskyldige og skikkelige nonner som oppfører seg likedan, også er de som er skikkelige rampe-nonner. Hvem er du? Med våre nonne-kostymer kan du velge hvilken nonne du ønsker å være. Du kan også såklart være søt og uskyldig på utsiden, men ha en indre ramp som bare venter på å komme ut.

Slipp ut dine indre fantasier med våre rampete og sexy nonne-kostymer.

Andre religiøse kostymer
Dersom prestekostymer og nonnekostymer ikke helt er din greie, men du fortsatt ønsker å kle deg ut som noe fra den religiøse verden, så har vi flotte plagg og kostymer som tar inspirasjon i Judaismen og Buddhismen. Sjekk blant annet ut vår Jødisk ortodoks hatt med krøller, eller vår oransje Tibetanske munkekappe.