Tema Kjendis

Kjendis-kostymer. Alt du trenger av kostymer og tilbehør for å se ut som favoritt-kjendisen


Vi har kjendis-kostymer i vår nettbutikk. På denne kategori-siden finner du mange flotte kostymer av kjendiser som passer perfekt inn på enhver temafest der kjendiser står i fokus. Å være kjendis kan være en svært slitsom affære, derfor kan du nå nøye deg med å være kjendis akkurat når du ønsker det, for så å gå tilbake til ditt “vanlige” liv.

I vår nettbutikk så har vi alt en kan trenge for å få et komplett kjendis-kostyme, bestående av alt av plagg, hatter, sminke med mer! Dersom du skulle trenge diverse dekorasjon og pynt til festen, så har vi så klart deg også.

Noen av våre kjendis-kostymer
Vi har mange forskjellige kjendis-kostymer i vår nettbutikk. Uavhengig om du ønsker å kle deg ut som kjente musikere, filmstjerner eller sittende amerikanske presidenter, så har vi kjendis-kostymet for deg.

Har du som mange andre gutter og jenter før deg lekt med Barbie og Kent dukker fra en tidlig alder? Og drømt om å kunne ta en del i dramaet, intrigene og samspillet mellom de to kjente dukkene? Da har du endelig muligheten. Blant vårt sortiment av kjendis-kostymer, kan man finne et komplett Barbie kostyme, og såklart et Kent kostyme til herrene. Dersom en skulle ønske å se ut som en Barbie som ikke engang er tatt ut av pakningen, så har vi en flott rosa Barbie 3D boks du kan ha på deg.

Hvis et kjendis-kostyme av Barbie ikke er helt deg, men du fortsatt ønsker å emulere en kjent kjendis i glamour-verden, så har vi kostymet for deg! Et Paris Hilton kostyme er perfekt for å vise omverdenen hvor flink du er til å forvalte din fars hotell-milliarder, mens du nyter livet.

Dersom noe mer maskulint enn Barbie og Paris Hilton er ønskelig, så har vi kjendis-kostymet for deg! Med et Zorro-kostyme med uthevede bryst og magemusker, så vil du være blant de tøffeste og mest maskuline mennene i rommet.

Føler du en trang til å sparke alle som ikke leverer? Eller et sterkt indre kall til å kjefte på alle mediekanalene som ikke stiller deg i et ønsket lys? Da kan et President Trump kostyme være kjendis-kostymet for deg!

Er du en svært selvsikker mann, (eller dame) som ikke er redd for å tulle litt med kjønnsroller? Da kan et flott kjendis-kostyme som etterligner Husfrue-bekledningen til Queens i I want to break free-musikkvideoen passe deg midt i blinken! Sjekk ut det kule Queen Break Free kostymet her.

Ta din plass i rampelyset med våre kostymer
I tillegg til kostymene av kjendiser som vi nevnte over, så har vi mange andre flotte kjendis-kostymer, superhelt-kostymer og tema/ epokebaserte kostymer. Ta din plass i rampelyset, og bli et av midtpunktet og samtaleemnet på den neste temafesten med våre kule kjendis-kostymer.

De fleste av våre kjendis-kostymer finner du på denne siden. Dersom vi ikke har et kostymet av kjendisen du ønsker, så har vi mange forskjellige flotte enkelt-plagg og artikler som du kan sette sammen til å bli et nytt kostyme! Slipp fantasien løs med Mye Moro.