HATTER & HODEPLAGG

Kostymehatter. Alt av hatter for å lage ditt favorittkostyme

Hatter utgjør viktige deler av et antrekk til fest, moro eller hverdag. Vi i Mye Moro vet å ta hatter seriøst. Vi har flere hundre forskjeller hatter til tematiske kostymer. Våre flotte tematiske kostymehatter vil utvilsomt løfte ditt kostyme og vise til omverdenen at du tar det ekstra steget for å ha et komplett kostyme.

Våre hattekostymer gjør seg godt til enhver anledning. Om det skulle være en bursdagsfest, en temafest eller en fest som tar for seg en tidsepoke, så vil du garantert finne den rette hatten i vårt brede sortiment av kostymehatter.

Finn den rette hatten til ditt kostyme
Når det kommer til å ta seg godt ut i en kostyme, så er det viktig å påse at selv de minste detaljene ikke blir oversett. For å sikre deg mot dette, så er det viktig å bruke diverse tilbehør som kostymehatter, sminkeog annet kostyme-tilbehør. Når det kommer til å finne den rette hatten til ditt kostyme, så kan det være lurt å gjøre litt rask research.

Sjekk ut kjente personer fra den bestemte tidsepoken eller bla deg gjennom vår nettbutikk for å se flotte bilder av utkledde modeller. Dette kan hjelpe deg med å få inspirasjon til hva du burde skaffe deg av utstyr, tilbehør og ikke minst hatter for å få et komplett kostyme.

Dersom du ønsker å kle deg ut som en magiker, så har vi den perfekte hatten for deg! Vår Zylinder Flosshatt i ull av høy kvalitet vil gjøre den mest kravstore magikeren fornøyd. Dersom oktoberfest står for tur, og en tur til Bayern, til vennegjengen eller et lokalt arrangement står på agendaen, så har vi den perfekte oktoberfest-hatten.

Vi har også flotte hattekostymer som står i stil til forskjellige tidsepoker. Hva med en romerhjelm med dusk, eller en flott 1920/30-talls gangster-hattsom passer perfekt inn i en gangster/mafia-temafest.

Nyttårshatter
Hva passer det vel bedre å bekle seg i når man ønsker det nye året velkommen, enn en flott nyttårs-hatt? Nyttårshatter består som regel av flosshatter i forskjellige fasonger, som er dekket av sterke farger og glitter. Disse flotte glitrende og fargerike hattene er perfekte for å lyse opp nyttårsaftenen, og bidra til å løfte stemning og humøret til deg og andre festdeltakere for å sikre alle et litt lystigere inntog i det nye året. Som en flott nyttårs-hatt så kan vi blant annet anbefale Glitterhatt Flosshatt Gull.

Hattekostymer til store og små, for alle anledninger
Vi har hattekostymer for enhver anledning. Om minstemann trenger en hatt for å leke magiker, eller byens tøffeste sheriff, så har vi hattene. Vi har i vårt hatte-sortiment mange forskjellige kostymehatter som inngår i mange forskjellige tidsepoker og temaer, noe som sikrer deg et tidsriktig og autentisk antrekk og hatt for ønsket anledning.

Mange av våre kostymer til barn, herrerog damer kommer med tilhørende hatt eller hodeplagg inkludert i kostymepakken. Så hvis du ser etter et komplett kostyme med en flott hatt, og øvrige plagg som inngår i et kostyme så bør du sjekke ut de foregående lenkene.