PARYKKER

Den perfekte parykk - kostyme

Har du funnet ut hva du skal kle deg ut som? Du har kanskje allerede funnet ut av hva du skal kle deg ut som, men føler at kostymet ditt mangler et ekstra oomph. Da kan det være lurt å vurdere å skaffe en parykk som kan gi kostymet ditt en sjarm, eller glamour. I mye-moro kan du finne mye inspirasjon til parykk kostymer som kan gi deg prikken over i-en. Her finner du inspirasjon hvis du mangler kostyme også, mange av disse parykkene har matchende kostymer som matcher til hårstilen. Så fortvil ikke hvis du er på utkikk etter en full pakke! Kanskje du ser en parykk som vil gi deg inspirasjon til din egen unike stil. Her kan du også mikse og matche ulike stiler til din egen smak.


I vårt sortiment kan du finne mange ulike parykk kostymer i mange ulike kostymer. Her kan du la fantasien slå løs, med mange ulike parykker til spesifikke temaer-. Eksempler på dette er tids-epoker eller kjente høytider som «El Día de los muertos» (de dødes dag) en kjent meksikansk helligdag hvor man ber og husker venner og familie-medlemmers død. Meningen bak er å hjelpe og støtte sjelen i deres spirituelle reise.  Men her er det viktig å huske på at i meksikansk kultur er døden sett på som en naturlig del av den menneskelige syklusen. Det er ikke en trist dag, men en dag av feiring fordi deres nære og kjære våkner og feirer med dem. Så her har vi noen parykker du kan velge til din de dødes dag.


I tillegg til denne helligdagen så har vi ulike parykk kostymer til ulike tidsepoker som allerede nevnt. Her finner du parykker til alles favoritt ti-år gjennom 1900-tallet. Utenom disse tidsepokene så har vi for eksempel cave-man parykk eller en parykk som representerer voodoo kulturen, men hvis du vil kle deg ut som en person fra verdens mest solgte bok (hint: bibelen) så kan du gå for en litt mer «bibelsk look».


Men tilbake til de nære og kjære parykkene som representerer tiårene fra 1900 tallet. Her kan du få en parykk som komplementerer til din parykk kostyme. Her har vi parykker til «flirty flapper», bare forestill deg hvordan jentene ville sett ut på en fest, bare i en The Great Gatsby setting. Da skjønner vi at vi umiddelbart er på 20-tallet. Kostyme med parykker stopper ikke her altså, i sortimentet vårt finner du mange parykker og hår stiler fra 70 og 80-tallet. Noe som hadde passet perfekt for en tema-fest! Blant disse epokene finner du stiler som representerer mange sub-kulturer i denne tiden. Du har for eksempel en «rappkjefta attitude punker» men hvis du vil gå som en ekte punker med piggsveis så har vi parykker som etterspør dette behovet og! Vi har også afro-hår hvis dette skulle passe seg. Her er det bare å se i sortimentet vårt for her er det en del ulike modeller og velge mellom, både mannlige, kvinnelige og unisex parykk modeller.


Blant disse har vi i tillegg hippie parykker, klovn, Trump, pirat og mange flere. Det er også mange stiler fra 60 tallet. Her kan du altså velge mye forskjellig, og vi er veldig sikre på at du kan finne en parykk for ditt behov! Sjekk ut sortimentet vårt på mye-moro.no!