BeerShot Ølbong

Varenummer: Beershot500ml ID: 10703

BeerShot er en ølsprøyte som er laget for å trakte øl raskest mulig.
Med muligheten til å presse i deg en 0.5l på to sekunder, har det aldri eksistert en bedre måte å drikke raskt på. I motsetning til ordinær trakt går BeerShot raskere, reduserer mengden skum og fører til mindre søl. Hva er en fest uten BeerShot?

Kr 199,-

Førpris 299,-

UTSOLGT I NETTBUTIKKHva er BeerShot?

Beershot er den siste chugging-enheten, som lar deg konsumere favorittdrikken din like raskt som en kule. Du har kanskje brukt andre ølbonger før, men Beershot kan ikke sammenliknes. BeerShot er laget som en stor sprøyte, men uten en skummel nål. BeerShot er en sprøyteformet ølbong, designet for å injisere øl nedover halsen. BeerShot er perfekt til fest, da den tilfører både stil og masse moro.

Hva er en fest uten noen form for spenning som en styrte-konkurranse? Vi kan alle være enige om at å drikke uten en blanding av noe sprøtt, er et kjedelig eventyr. Hvis du tror du er tidenes største drikker, har du prøvd å styrte en 0,5l øl på bare 2 sekunder? BeerShot passer for alle typer fester. Alt fra fest, vors, nachspiel, festivaler, konserter, utdrikningslag og andre festligheter. Med BeerShot blir du uten tvil festens midtpunkt.


BeerShot vs Øl Bong

Typiske ølbonger er laget av en trakt med et rør og en ventil. Ølen fylles inn i trakten og går ned gjennom trakten. Det kreves at en annen person holder trakten på plass, mens du styrter ølen i deg. Disse ulempene er eliminert av innovasjonen BeerShot. Ølsprøyten som ikke bare forhindrer søl, men også eliminerer skum. BeerShot tilbyr voldsom hastighet. Du trenger ingen andre til å hjelpe deg med å styrte ølen din. Bare se etter en statisk overflate og trykk enden av sprøyten mot den, så kan du konsumere 0,5 liter øl på så lite som 2 sekunder. Du kan også bruke den ene hånden og trykke stemplet mot deg selv.

BeerShot har en sylindrisk form, noe som gjør den praktisk å holde i hånden og oppbevare i baggen. BeerShot er for alle! Ja, til og med en nybegynner kan være trygg på å få det til! Det krever ikke erfaring for å kunne håndtere BeerShot riktig.


Sprøyten er laget av holdbare materialer, og er svært robust.

Røret: Dette er den sylindriske kroppen til Beershot-enheten, som huser ølen. Volumkapasiteten til denne sylinderen er 554 ml.
Stempelet: Delen som glir inn i røret for å skyve den kalde ølen ut.
Toppen/dysen: Når røret er tomt, kan toppen fjernes for å fylle på med øl. Når den er fylt, kan du presse toppen tilbake på dysen.

BeerShot ønsker å gi deg en minneverdige opplevelse. Med BeerShot kan du glede deg over hvert øyeblikk av festlivet ditt. 


/