Dreamgirl Scandalous Sword Warrior

Varenummer: 9407 ID: 6156

Helt nydelig svart fløyelskjole med fantastiske broderidetaljer og rød shifon. Inkluderer krystall detaljert hodeplagg og mansjetter. Finnes i str S= ca 34/36 og M= ca 38/40. Oppgi din størrelse i kommentarfeltet ved bestilling av varen.

Black velvet dress with high-low hemline, silver sequin waistline and hem trim, embellished and embroidered Royal Lion silver crest and attached long red chiffon sash. Includes rhinestone headpiece and silver lamé armbands.

Kr 749,-

You Tube link; SE DEN LIVE HER! http://www.youtube.com/watch?v=2kmH0vLEXQs Informasjon om Dreamgirl-serien: Mye Moro er stolte av å presentere denne helt nye "designerserien" på det norske markedet. Kostymene er designet i USA, med hovedsete i Los Angeles, California. Dreamgirl er en av de hotteste kostymedesignerne på det amerikanske markedet, og Mye Moro er eneste direkteforhandler i Norge med disse flotte og ikke minst sexy kostymene! De lager raffinerte sexy kostymer med "edge", og det er ikke rart at omtrent "alle" Hollywood stjernene bruker Dreamgirl når de skal på kostymefester!