HERREDRESSER OPPSUIT

Temafest, og du har ennå ikke funnet et herrekostyme ennå?

Som spørsmålet uttaler, er du sannsynligvis ute etter et kostyme til herre. Det finnes mange spennende kostymer der ute, som bare venter på deg! Hvis du har blitt invitert til en temafest, Halloween, eller en annen type fest med dress-code kan det være lurt å planlegge litt hva du skal kle deg ut som. Hvis det allerede er satt et tema, for eksempel «Ville Vesten» så burde du nok lete etter herrekostyme som cowboy. På Halloween er det litt mer fritt fram, ellers er tids-epoke fest veldig populært, og da er det bare å kle seg ut slik de gjorde på det utvalgte ti-året.


Vi har alle mulige slags mannekostymer gjennom tiårene, fra 1920-1990, så her er det mange tiår av mote og utforske! Så kostymer som faller innenfor denne kategorien kan være Charlie Chaplin, Grease karakter, hippe og mye annet. Hvis ikke det er herrekostyme til en epoke-fest du trenger finnes det mye annet, som Halloween. Hvis festen er mer presis med dress-coden, så har vi andre mannekostymer! Eksempler kan være superhelt kategorien, pirat, eventyr, sirkus og oktober fest, og alt imellom!


Hvis du skal arrangere eller delta på en temafest, så er dette en morsom anledning for å kle seg ut, og kunne ha på seg noe man ikke pleier. Hvis festen din er satt på 60 tallet finnes det utrolig mange herrekostymer for denne tiden. «Sex, love and rock & roll» var mottoet for 60 tallet. Dette var en veldig kreativ periode, som også var starten på karrieren til The Beatles. For å vise fram den ekte 60 talls stilen så kan man skaffe seg et kostyme for hippie, disko fyr, eller noe psykedeliske klær, altså noe fargerikt. Vi har også et stort utvalg av kostymer til menn i alle de andre ti-årene. Noen populære tiår er definitivt 20-årene og 80-årene!


Ellers er Halloween en godt kjent dag for å kle seg ut. Halloween er en dag som var feiret for å unngå kontakt med onde ånder. Man kledde seg ut med masker og kostymer for å skjule sin identitet fra disse åndene. Heldigvis i dag så er vi ikke så redde for disse åndene, og denne tradisjonen har i stedet blitt noe gøy for både store og små. Hvis du trenger et kostyme til herre, så har vi alt fra vampyr til klovn. I tillegg, for de litt mer kreative personene kan man bruke sminke eller tilbehør til kostymet sitt. Pimp opp kostymet ditt med litt falskt blod, eller gjør deg selv skumlere med mørke øyenskygger under øynene dine! Det er slike små detaljer som kan gjøre herrekostymet så mye fetere. 


Her gjelder det å få frem sin skumle side!

En temafest kan også gjøre festen mer minneverdig! Her kan du la folk gjøre sine egne kreative valg, folk får kledd seg annerledes, og det er utrolig stas og se alle de kule kostymene folk har på seg. Her finner du kostyme til mann i alle fasonger, så vi kan garantere at du finner noe som passer utmerket til akkurat deg!