BETALING: 


Du betaler enkelt og sikkert med faktura via Klarnas betalingssystem.

Både privatpersoner og bedrifter med gyldig organisasjonsnummer kan handle mot kreditt ved godkjenning i Klarnas automatiske kredittopplysningstjeneste. Alternativt kan du betale med kort som Visa og Mastercard. Enkelt, raskt og sikkert!


Betalingen foregår gjennom en sikker SSL-forbindelse som krypterer din betalingsinformasjon slik at ingen sensitiv informasjon kommer ut.

I noen tilfeller må du også bruke nettbank-kalkulatoren din, da vår server kobler seg opp til din nettbank for autorisasjon på samme måte som en kortautomat i hvilken som helst vanlig butikk. Vi får ikke tilgang til, eller lagrer kredittkortnummer.

 

Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK) og er inkludert MVA.


Det tas forbehold om trykkfeil og Mye Moro AS forbeholder seg retten til å gjøre prisendringer uten varsel.


Vi er svært oppmerksomme på sikkerheten, og når du betaler med kredittkort blir dine kortopplysninger sendt direkte til din banks betalingssystem. Ingen andre kan få tilgang til den informasjonen du skriver inn, all kommunikasjon mellom deg og bankens betalingssystem er kryptert.

Den sikreste løsningen i markedet markedsføres av Visa og MasterCard under navnene Verified by Visa (VbV) og MasterCard SecureCode (MCSC). Løsningen innebærer at partene i kjøpsøyeblikket blir autentisert. Dette betyr at kortholder, i tillegg til å oppgi kortnummer og utløpsdato, må identifisere seg med en kode mottatt fra kortutsteder(banken). Koden kan være et passord eller sikkerhetsløsning som kortholder gjenkjenner fra nettbanken sin.

Hva er CVV2-kode?

Vær oppmerksom på at du må oppgi CVV2-koden som står bakpå ditt kort. Dette er en 3-sifret kode som står til slutt i signaturfeltet, og sikrer at brukeren har et gyldig kort.


Vi sender ikke lenger varer i postoppkrav dessverre.