BUTIKKENE VÅRE
Manglerud senter Hovedbutikk
Telefon: 22 26 08 00

Lagunen Storsenter i Bergen
Telefon: 55 13 75 55

Farmandstredet i Tønsberg
Telefon: 33 36 79 90

Sandvika Storsenter i Bærum
Telefon: 67 54 01 07

Besøk oss gjerne på Facebook

Om betaling

Du betaler sikkert med Visa eller Master Card med vårt kortbetalingssystem.
Du oppgir navn, kortnummer, utløpsdato og CVV2 kode.
Betalingen foregår gjennom en sikker SSL-forbindelse som krypterer din betalingsinformasjon slik at ingen sensitiv informasjon kommer ut.
 
I de fleste tilfeller må du også bruke nettbank-kalkulatoren din, da vår server kobler seg opp til din nettbank for autorisasjon på samme måte som en kortautomat i hvilken som helst vanlig butikk. Vi får hverken tilgang til, eller lagrer kredittkortnummer.
 
NB! VI RESERVERER BARE BELØPET PÅ KORTET DITT, INNTIL VARENE SENDES FRA OSS. FØRST DA TREKKES BELØPET FRA DITT KORT.
 
Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK) og er inkludert MVA.
Det tas forbehold om trykkfeil og Mye Moro AS forbeholder seg retten til å gjøre prisendringer uten varsel.
 
Vi er svært oppmerksomme på sikkerheten, og når du betaler med kredittkort blir dine kortopplysninger sendt direkte til din banks betalingssystem. Ingen andre kan få tilgang til den informasjonen du skriver inn, all kommunikasjon mellom deg og bankens betalingssystem er kryptert. HUSK Å HA TILGJENGELIG DINE EGNE BANKKODER NÅR DU BESTILLER, HVIS IKKE BLIR TRANSAKSJONEN AVVIST.
 
Den sikreste løsningen i markedet markedsføres av Visa og MasterCard under navnene Verified by Visa (VbV) og MasterCard SecureCode (MCSC). Løsningen innebærer at partene i kjøpsøyeblikket blir autentisert. Dette betyr at kortholder, i tillegg til å oppgi kortnummer og utløpsdato, må identifisere seg med en kode mottatt fra kortutsteder(banken). Koden kan være et passord eller sikkerhetsløsning som kortholder gjenkjenner fra nettbanken sin.
 
Hva er CVV2-kode?

Vær obs på at du må oppgi CVV2-koden som står bakpå ditt kort. Dette er en 3-sifret kode som står til slutt i signaturfeltet, og sikrer at brukeren har et gyldig kort.
 
Vanlig "feilmelding" ved betaling
 
Mottar du en feilmelding eller blir transaksjonen din avvist etter gjentatte forsøk anbefaler vi at du går helt ut av internett og logger deg på igjen etter en liten stund.
Gjør du feil ved inntastingen første gang sperrer vårt sikkerhetsystem tilgangen til vårt betalingsystem av sikkerhetsmessige årsaker. Dette for å unngå forsøk på svindel av både deg som kunde og oss.