Ukeslinser Whiteout Hvite

Varenummer: 94413 .596 90771 ID: 2851

2 stk i pakken. Ukeslinser i stedet for dagslinser. De tåler litt mer. Hvite linser til Zombie, dracula, vampyr med mer... Perfekt til Halloween! Scary!
Ikke glem å bestille linseveske samtidig. Str one Size. Våre linser er av god kvalitet og er CE merket ISO 9001. NB! Linsene bør skylles godt i linseveske før de brukes første gang. Husk også at renslighet på hender etc er viktig, for å unngå uønsket bakterier og irritasjon på øyet.

Kr 199,-

KOMMER

Våre linser er av god kvalitet og er CE merket ISO 9001. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at dette er et intimprodukt og må brukes med aktsomhet, både med hygiene, varsom bruk, samt forsiktighet. Les forøvrig pakningsvedlegg og bruksanvisning nøye. Produktet byttes ikke. Vi anbefaler en konsultasjon med optiker hvis du er usikker om du tåler, eller kan ha linser på øynene. Vær oppmerksom på at vi selger disse produktene som et partyprodukt og tilbehør til vårt kostymesortiment. Vi er ikke profesjonelle optikere. Styrke: NEI Certification: CE ISO 9001 GMP Center Thickness: 0,06 Diameter: 14,5 mm Lenses Hardness: Soft