Crazy Linser BLIND WHITE FOG Hvit - PAR

Varenummer: 90720 .922 ID: 6765

Helt tåkete! Disse BLENDER siden de også går over pupillen, men de har en sykt rå effekt!!!! 2 stk i pakken. Månedslinser. Ikke glem å bestille linseveske samtidig. Str one Size.
Hvite linser til Zombie, dracula, vampyr med mer... Perfekt til Halloween! Scary!
NB! Du ser ingenting, men vi anbefaler å dele på det med en venn, og ta en hver! Det er rått og så blir det halv pris! De kuleste linsene, men dessverre med en ørliten bieffekt her altså!

Kr 299,-

Våre linser er av god kvalitet og er CE merket ISO 9001 og Godkjent av Det Norske Veritas. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at dette er et intimprodukt og må brukes med aktsomhet, både med hygiene, varsom bruk, samt forsiktighet. Les forøvrig pakningsvedlegg og bruksanvisning nøye. Produktet byttes ikke. Vi anbefaler en konsultasjon med optiker hvis du er usikker om du tåler, eller kan ha linser på øynene. Vær oppmerksom på at vi selger disse produktene som et partyprodukt og tilbehør til vårt kostymesortiment. Vi er ikke profesjonelle optikere. Styrke: NEI Merke: ColourVUE/Mye Moro Certification: CE ISO 9001 GMP Center Thickness: 0,06 Diameter: 14,5 mm Lenses Hardness: Soft